julia elsa maria

i'm to hip to hop

Kategori: allt möjligt

Klänningen är från VILA för er som undrade.
Idag var jag på tennis med Klara, det var avslutning tyvärr så vi passade på att planka i hallen!
Imorrn är det Krisihimmelfärd och JAG SKA HA SÅ JÄVLA KUL UMGÅS MED MIN ÄLSKLING! Taggar, ska bli najs!

put some new shoes on

Kategori: allt möjligt

bara två saker kvar i skolan nu, gissa om jag är glad?!

dagens

Kategori: kläder

chillade i min orangea nya klänning idag! NU KOMMER VÄRMEN IGEN GUBBA, TAGGA!!!

vem ska rädda världen inatt?

Kategori: allt möjligt

ALLA har väl andå hört, och fastnat för Swedish House Mafias nya låt? Jag har, och har snart spelat sönder den. Och då dyker denna fantastiska cover upp. Jag hade seriöst en ide av att göra en egen cover på piano men den här mannen han före mig, shoot. Iallafall, lyssna.
random vill ha saker:
- hemliga skor, jag ska vara först!
- en söt regnjacka att hänga runt i i sommar.
- Nicole vid min sida hela sommarn.
- marabouchoklad.
- högre IQ
- ett coolare efternamn.

brommatattare

Kategori: allt möjligt

ni ville gå på blackan, men ni kom inte in, men ni kom inte in.
Underbar. Makalös. Fantastisk. Blackans klack var bäst! tack som FAN tifogruppen, det här lyckades ni med!
idag var det prov, imorrn är det prov, det är så det är att gå på blackan. Men vafan, så jävla värt. Älskar min skola, Blackerbergs Gymnasium!

varning, långt inlägg

Kategori: allt möjligt

oj vad den här helgen har gått snabbt! har hunnit, eller snarare gjort så sjukt mycket.
I fredags efter skolan fick jag följa med Victor till hans kompis som hade ett Pioneer mixerbord på kontoret, så jag stog och mixade där ett par timmar efter skolan. Mitt i mixandet kom Sebjak ut ocg vi fick lyssna lite på det han proddade, de va najs. Efter mixande skiljdes vi åt och jag åkte till Junibacken och hade picknick med massa finisar från skolan, sjukt mysigt, efter det drog dom till gröna Lund och skulle lyssna in Säkert, men jag joinade inte utan tog en promenad till hötorget med save the world dunkande i mina skithörlurar för att möta upp Nicko, Gustav och Vincent som skulle äta middag. Vi irrade runt i hela stan och hamnade tillslut på Tacobar tillsammans med Paow, Hugo, Daniel osv. dom verka ju.. sköna. Sen satt vi där ett tag tills Lotta kom, sen gick vi fem och mötte upp Victor igen och sen åkte alla vi till Lotta och chilla. Sen hade jag en hemsk natt framför mig, för jag glömde min väska på busshållsplatsen och det kom jag på när jag kommit till tuben, så jag hetsringde Lotta 17 gånger, och Lotta gick det inte bättre för för hon fick springa med en glasbit i foten till hållplatsen och hämta min väska, som tur var låg kvar! sen åkte jag hem till Nicole och sov där!
I Lördags vaknade vi klockan halv 11 någon gång för nicole skulle till landet med familjen så jag och Victor, som också sov hos nicole stannade kvar och chillade tills klockan tre då vi en en gång skiljdes åt för jag skulle in til stan och träffa Sol, en konfakompis, det var sjukt mysigt, hon går på internat i Sigtuna men har en Lägenhet i stan som vi chillade i! Och sen träffa Lottis för att hämta min väska! weyh! Efter stan begav jag mig hem(hehe, Nicoles place )runt 8 och kom hem till en asgod räkmiddag! sen fixade vi oss och drog iväg till en fest på Ön. Sen var deg dags för hemgång så vi ringde taxi och åkte hem och sov.
Idag har jag varit på musikalen Hair, NAKENCHOCK! haha de va kul, men jag somna i slutet och väcktes av atombomben (för er som har sett den vet att det inte var ett mysigt uppvaknande) åkte hem till Ebba och åt middag, sen hem och ska plugga some mathematics, nationella på tisdag, wiiiiiiie.
de va allt för mig,  peace.

virkat är ju tydligen rätt så inne just nu...

Kategori: allt möjligt

Det märke jag och Nicole av när vi skulle ta oss en macka i matsalen häromdan, då en av mattnterna kom fram och som jag trodde från början spanade in min rumpa, så jag fann det hela väldigt stelt. Sen började hon fråga om jag gjort min topp själv, det var då jag kom på att hon spanat in min och nicoles toppar, vi båda hade varsin vit virkad topp på oss. Sen frågade hon om hon borde göra en sån till sin brorsdotter, sen började hon titta närmare på dem.. de va stelt. hahaa

vänskapsringar

Kategori: allt möjligt

våra (julia & Lottas) vänskapsringar.
titta igenom och redigera bilder på datan är mycket roligare än att plugga. . slut.

seg som en...

Kategori: allt möjligt

tagen med iPhone 4 idag

Hade nationellaprovet i matte A idag, gick okej, vet att jag hade minst två fel, men vafan har en till chans på mig. Kunde åkt in till stan efter skolan med fina Klara men jag bangade för jag skulle hem och skriva på mitt historie arbete, har jag jobbat nåt då? inte det minsta. men snart så.. right. Känner mig lika i hjärnan som seg snigeln på bilden är, lika söt också!
peace

piercing

Kategori: allt möjligt

När jag och Lotta var i Turkiet tog jag ett till hål i örat. Salongen vi tog den på låg i en gränd och var inte speciellt seriös, för när vi gick därifårn kom vi på att det enda han sagt var att det kostade 80 spänn och att jag inte fick bada i pool. okej? hur länge ska jag ha den då? tvättning? inget sånt. Men nu har det gått cirka en månad och jag kan äntligen sova på den sidan igen(lycka) och jag har klarat mig från infektioner och allt annat läskigt som kan hända. så ni som är rädda att ta hål utomlands eller ens ta hål, fkb.

frejgatan

Kategori: allt möjligt


We all like stripes!
Har haft en sjukt härlig kväll! sena kvällar och tidiga morgonar med människor jag tycker om mest! inatt sov jag hos Lotta med Hanna efter att ha varit på en supernajs middag Hos finaste Johanna som fyllde sjutton förbaskade år! GRATTIS!
Idag har vi haft hockeykväll här hemma(hatar sverige) det var 15 pers över och käka hamburgare. Och imorrn börjar en helvetesvecka för mig i skolan, det går bra nu!

RANDOM

Kategori: kläder


 

outfit ett: shortsdress från cubus, kofta från hunkydory och Raybans.

outfit två: klänning från indiska, kavaj från London, väskan från London, hunterstövlar.

DOT

Kategori: kläder


outfit ett: tröja från topshop, stövlar från hunter, jacka från zara, jeans från hm, väska från London.
outfit två: kavaj från London, tröja från hm, shorts från cubus.

SQUARE

Kategori: kläder

outfit: chinos från Lindex, tröja från bikbok, halsduk från hm, skor från dinsko, glajjor från rayban.

FET DJ SKOLA IMORRN

Kategori: allt möjligt

wihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ASDFGFDSASDFG
imorrn är jag en av de 20 som ska få lära mig dj:a! SÅ DAMN NAJS! dagen börjar klockan 10 vid fotografiska museét där vi möts av Rebecca och Fiona som ska presentera dagens schema! sen slutar det klockan 10 med middag, kommer vara HYFSAT taggad på att dra på fest då!
TJADÅ

uppehåll

Kategori: allt möjligt

FAN va grym jag är på att blogga.. njaa. men har prioriterat annat på senaste tiden, plugg osv. wiee.
Just nu har jag en fyra timmars lång håltimme, sen ska jag tillbaka till skolan och ut i skogen och leka. Innan det ska jag hinna plugga en del. sen vill jag mixa lite oxå! På fredag ska jag vara ledig från skolan, skriver mer om det senare ikväll. kommer bli sjukt FETT