julia elsa maria

LEATHERPANTS

Kategori: allt möjligt

idag hade jag på mig mina fräsiga läderbyxor och kajsas läckra skjorta + en ring från barcelona.
NU: ska det packas!

EGO

Kategori: allt möjligt


funderar..
-man ska behandla andra människor som man själv vill bli behandlad.
Det finns människor som skulle behöva tänkt på det. men, men.. de kan väl inte hjälpa det?


morskors!

...

Kategori: allt möjligt

ska dra och träffa konfakompisar på Fresco nu! hörs senare!

chanel

Kategori: allt möjligt

känner inte för att göra ett bra inlägg.. vi hörs.

COBRASNAKE

Kategori: allt möjligt

♣♣♣♣♣

Kategori: allt möjligt

STORT Grattis till fina Mickis som fyller år idag! Puss på henne!

BARCELONA

Kategori: allt möjligt

1: Utsikt från olumpiastadion, ungefär.. 2: Jag sitter i en trappa vid olympiastadion 3: Palmblad i en park 4: kakel från samma park 5: stekarN 6: Min favoritväxt Palm! 7:reflektioner från ett kyrkofönster.

Ni ska verkligen åka till Barcelona! det var en fantastik stad med bra shopping och fin miljö/kultur. Jag fotade många olika byggnader so det kanske blir ett "arkitektur-bareclona" inlägg så småning om. Jag var även på en jäkla massa museum och sånt.. snark. hälften av dem var ganska roliga.. resten var.. ja.. haha! Men shoppingen var g.r.y.m. Mina två favoritaffärer var "Blanco" och "bershka" där var det snygga saker som var jättebilliga, och se smyckes affärerna. jag tror den dyraste ringen jag köpte kostade 60 spänn, annars kostade dom 20! vad får man en ring här i sverige för? 120 typ? så jag gjorde mig ett och annat fynd.
vill ni ha mer bilder, säg till! jag har många fler!

BARCELONA

Kategori: allt möjligt

En av mina 317 bilder jag tog i Barcelona, fler kommer ikväll! visst ser det härligt ut? :) nu ska jag packa upp mina nya grejer, kanske fota dem.. nää, tror inte det ^^ hah, morsning!

PACKAR!

Kategori: allt möjligt

Imorrn drar jag till Barcelona! Wieeee! håller på att packa för fullt som ni kankse ser ;).. hmm.. kan jag ha glömt nåt? vad brukar ni glömma?
ADIOS SUECIA, HOLA BARCELONA!

Allt är möjligt!

Kategori: allt möjligt

valde jag idag när jag skrev nationella! Jag skrev om att gå över gränsen att säga hejdå. hejdå en sista gång. Som jag behövde göra den 14 Oktober förra året till min hund Mimmi. Det var det svåraste jag någonsin gjort. Efter den händelsen har jag fått mer mod, och gjort saker jag inte skulle gjort för ett år sedan. Det är tack vare henne, hon har gett mig mod att göra sånt jag inte trodde var möjligt! vad skrev ni om?
-hejdå!

Golden Globe/förra sommaren.

Kategori: allt möjligt

så hilma fina klänningar! den första är från golden globes efterfest, de andra är från sommaren 09, hon som bär dem är såklar vackra sienna miller!
morskors!

JUST NU!

Kategori: allt möjligt

sitter jag och skypar med Johanna! sen måste jag leta rätt påå mina nycklar!
morsning!

Hello beautiful!

Kategori: allt möjligt

bara jag som missat denna snygging från dinsko? Jag har aldrig sett den förut så när jag såg den blev jag jätteglad! De kostar 299 :-,  vad tyckte ni?
FUL/SNYGG?

Beckmans

Kategori: allt möjligt

grymt coola kläder från Bekcmans visning, bilderna är tanga från Esthers blogg, som också är modellen ovan, rekomenderar hennes blogg också!
btw: Nicole (på bilden) skulle ju typ ha gått den här visningen (?) men hon är ju med i veckorevyn & på stylebystars.com, det är coolt nog tycker jag! hennes blogg rekomenderar jag också!
adioos!

@ sofias place!

Kategori: allt möjligt

hejhallå allihoppa!!

sitter/ligger här och chillar galet! vi berättar läskiga händesler.. jag orkar inte skriva mer för tangentbordet är cepe!!!! ^^

morsnign korning!

Vilken ska bort?

Kategori: allt möjligt

Foto: Jag..
.. eller inte!? haha... humor asså!
haha, nej. men nu ska ni få höra! ähm, nej.. jag vet inte vad jag ska skriva.. hände det nåt spännande idag  skolan? njae.. vi baka pannkakstårta (synd för johanna och kasper asså!) kanske läger upp en bild på verket vi hade alldeles för höga förhoppningar om. sen hade vi genetik på no:n, själv tycker jag sånt är lite intressant.. trodde jag iallafall. sen när vi gick igenom det var det inte lika intressant. höhö..
Nu ska jag göra klart (jag har börjat) lite läxor, och sen ska jag "natta" mig, ni vet, fixa lite på rummet, läsa, borsta tänderna, tvätta ansiktet och sånt nödvändigt. + läsa ondskan som ska vara utläst på freedag!
MORSNING!

?

Kategori: allt möjligt

Right?

Kategori: allt möjligt

"det är ju bättre att ha få riktiga vänner än många och falska, right?"
- Anton.