julia elsa maria

what time is it?

Kategori: allt möjligt

it's happytime!

STRESS

Kategori: kläder

Julia in action.
Positiv stress. Jag har så sjukt mycket inplanerat den kommande tiden, skola, föreningar, träning, jobb, segling, hemligt och så fest! Det gör mig lite småstressad, men på ett positivt sätt eftersom det är för det mesta roliga saker. Tagga för framtiden.
dagens ord:
s(he) be(lie)ve(d)

jag gråter bara i regnet

Kategori: allt möjligt


Har haft en rolig men lång dag i skolan, åkte dit 45 minuter tidigare för att hålla ett litet möte med en förening jag är med och skapar, kanske skriver om den någon gång. Idag hade jag på mig mysiga halvhöstiga kläder. just so you know. Dagens roligaste som fick mig att börja gråta var när jag höll min kompis hand lite för hårt så hans fingrar knäcktes, så gjorde jag det igen,och igen. Sen gick det inte mer, men kul var det!

moves like...

Kategori: allt möjligt

Kom på att det finns bilder från Kroatien, men en kompis har dom på ett usb, men dom kommer så småningom!
Nu ska jag mysa lite, sätta på en rulle och somna!

sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem

Kategori: allt möjligt

Ett ord: Fantastiskt!
Igår bjöd jag med min bff på Veronica Maggio på Cirkus, vi stod och hoppade, sjöng, njöt och dansande.
Vi åt en mysig middag i Kungsan innan, FAN vad mycket fjortisar säger jag bara. jag rekomenderar er att inte gå dit under ung08 dagarna. Som tur är dom över nu.

TIPS: Lack-loafers

Kategori: allt möjligt


Har helt fastnat för dessa loafers, skitsnygga. De här paret ärfrån topshop och kostar runt 700/800 kronor, kommer inte riktigt ihåg. Smutt.

FREDAG

Kategori: kläder


mina glasögon.

hade en toppen fredag, hoppas ni också hade det. Har ytterlihare fantastiska planer för ikväll!

Dagens

Kategori: kläder

Shortsdress/hennes & mau. Kofta/Vila skor/gah kommer inte ihåg. smycket är en blandning av gåvor och helgonarmandet köpte jag i spanien.
Andra riktiga skoldagen avklarad! känns helt okej, har saknat teglet lite. Igår firade jag ettårsdag med min fina tjejliga, åh ni är guld! Har tjillat med molly hela eftermiddag, snart är det dags för ärenden och utebio!
xoxo

poetic

Kategori: allt möjligt

Sitter här för mig själv och tänker. Skrev ner några bra/fina/smarta/vackra ord och ja det är dom ni har här ovan.
Idag åkte min vän från usa hem efter ett besök som varade i nästan tre veckor, så jag kände nu av att jag är så trött. Så har tagit det jättelungt förutom under kvällen så jag stack ut två timmar.
Imorrn blir en degdag med lite disney och en packdag eftersom jag drar till en kompis landställe i övermorgon!
xxx

Gästinlägg

Kategori: allt möjligt

Hej bloggishföljishar! Jag kände att jag behövde göra nåt åt den katastrofala uppdateringen. Jag och Julia har en amerikan här på besök. Vi har varit i Stockholm, skärgården, Båstad och imorn ska vi till Köpenhamn. Jag crashade hennes place i nån vecka och den senaste tiden har det varit hennes tur att ge igen. För er som inte känner denna söta dvärgvarelse kan jag säga att hon inte är nån morgonmänniska... Därför är det dags för oss att sussa snart, later boners!


köpenhamn.
Jag väntar jag fortfarande på en kärleksförklaring till mig här på bloggen.