julia elsa maria

Myser med Molly

Kategori: allt möjligt

HEJ HOPP!
Idag har jag och Molly haft det fett najs, solat, badat, tvättat håret i havet, lärt oss dyka, åkt ring(HAHAHHAH molly), åkt en tripp till Sandhamn, hälsat på trevliga grannar, massa häliga saker iallafall!
Imorrn åker vi hem till Stockholm, blir en snabb vändning för mig för jag ska packa sen till Arlanda för nya äventyr!
BYE!

landet

Kategori: allt möjligt

Är på landet för tillfället men ska upp tidigt imorrn för jag ska åka hem till stockholm och fixa pass för jag ska iväg till kroatien om några dagar med härliga människor!

we ♥ it

Kategori: allt möjligt

hard

Kategori: allt möjligt

Instagram

Kategori: allt möjligt

bilder jag instagramade påväg till landet.

baby love

Kategori: allt möjligt

Bild från morgonpromenix med Tyra

FAN vilket härligt sommarlov jag har haft so far, har gått en vecka och jag har gjort massa kul! I förggår åkte jag med mina älsklingbrudar till utö för en natt med tältning, hade jättekul!
Idag har jag varit med Victor mesta delen av dagen, vi gick och köpte random-mål på Brommas nya thai, var ute med vovven och kollade på filmen limitless, stört bra rulle tycker jag!
Senare mot kvällen drog jag in till stan för att fika med massa härligt folk, som sedan drog och bada, men jag kunde inte följa med för imorrn drar jag till landet i ungefär två veckor, och då blir det ingen bloggning. så PAUS ett tag på den.
xoxo
Julia

J

Kategori: allt möjligt

Blev tidig uppstigning idag för jag skulle säga adjö till min bff som försvinner till Tokyo i 8 veckor för att modella eller vad man säger, var ett jobbigt hejdå men jag vet att hon kommer ha det fantastikt och klara sig så himla bra!
Idag var jag och kollade på mina kompisars första fotbollsmatch, de gick bra........ hehe. Nej dom vr jätteduktiga som sprang runt på planen i kokande hetta! Efter det begav jag mig till Drottningholm för att spela lite golf, det gick bra........ hehe. Jorå, det funka, första gången för i år. Får träna upp mig lite!
Nu ska jag laga Tacos!

it's the sound of da police

Kategori: allt möjligt

jag.har.sommarlov. LYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYCKA
synd att min familj har behandlat mig som en slav de senaste 2 dygnen dock!

dagarna räknas ner..

Kategori: allt möjligt

Min skoldag imorrn består av att åka och bada med klassen. Helt OK.
Har förövrig lyssnat in mig på en grym låt från Rihannas album Loud, den här.

orten

Kategori: allt möjligt

Idag är det Gustav som har namnsdag, congratz dude! Så vi hängde lite i orten, köpte lite glass och sk8ade, elelr iallafall han. Sen drog jag mig hemåt för hamburjarmiddag på latanen, stört najs. Vill också passa på att tacka alla fantastiska människor som gjort den här långhelgen awesome!

WOOOEOEEIEO

Kategori: allt möjligt

måste bara säga... FAN vilken najs dag jag har haft! helt sjuk

killpussar och gräshoppor i håret

Kategori: allt möjligt

mer bilder snart!