julia elsa maria

GODNATT

Kategori: allt möjligt

pyjamasparty!!! Är hos Nicole och vi ska lägga oss, mys! vi orkade inte städa och så så det bli skavfötters. Ska sova här tre nätter så vi hinner väl fixa det imorgon eller nåt. Imorrn är det helg också! riktigt härligt, blir stan efter skolan. Sen ska jag jogga sen på kvällen har jag inte riktigt bestämt mig än. får se, ha alla dörrar öppna!

men dö

Kategori: allt möjligt

Sofi fahrman!!! min favoritblogg och "modelegon", GAH allt hon har är så snyggt!
I
dag hade jag TRE håltimmar, riktigt najs. Vi slutade tidigare så jag, Lotta och Hanna åkte till Bromma Gymnaium och hälsade på lite kompisar och lämnade tillbaka lite kläder som hade glömts, kult. sen åkte jag hem, blev dödstrött så tog en tuppis i soffan, vaknade 10 i 6, tennis klockan 6 så fick GANSKA bråttom. Tennisen var skoj, för Klara var ju där hon berättade om Barcelona som hon kom hem från inatt! Sen berättade hos MASSA om Gustav som var där också, kulkul. ville också åka dit, men nejnej.. Sen åkte jag hem, åt mat, kollade teve.. nu ska jag duscha sen plugga, sen hejhej sängen!
xoxo

think twice

Kategori: allt möjligt

LONDON

Kategori: allt möjligt

klockan fem på morgonen
kram på flygplatsen
Winston churchills trädgård
Churchills blommor, lukta gott
Resturang första kvällen, jag o sis
andra kvällen, MIKAELA KOM!!! ♥ (kärleksförklaring till dig)
hotellet wiiee
Jag o mikkan andra kvällen på ZUMO
Buckinham Palace
BIG BEN
Picadilly Cirkus
lite bilder från härliga London. Strosade runt på Oxford street och regant street och levde livet, tänker fan flytta dit när jag blir stor!

HEJ IGEN!

Kategori: allt möjligt

vad gulligt att ungefär fem stycken har gått in på den här bloggen varje dag även fastd det står att jag bytt men nu ska ni fem få höra: jag byter tillbaka! blogspt va fett krångligt så från och med nu är det här ni ska klicka er in igen! woop woop