julia elsa maria

Tisdag

Kategori: allt möjligt

Det här är vad min tisdag bjöd på.

Vi skulle prata om "isla favorita"(favorit ö) på spanskan, då sa läraren öarna Mallorca, Gran canaria osv som exempel, sen sa hon Ekerö, då börja alla garva.

Vi körde volleyboll på gympan och jag ska göra en bagger som misslyckas totalt. Jag blir sur över hur dåligt det gick och slår ner bollen i marken. Den studsar rakt upp i mitt ansikte igen. Hårt. det gjorde oerhört ont och jag börja skrattgråta.

Jag satt och chillade i tennishallen då en kille jag är bekant med kommer och vi pratar lite, han sätter sig mitt emot mig. Sen när det är dags att bolla in ställer vi oss upp och ska gå mot banorna då säger han: OJ, jag har aldrig tänkt på hur kort du är. Jag: nej min tenniselever brukar säga att dom tycker vi är lika långa(*korta) Han: hahha, nej men asså du är verkligen riktigt kort!

Du, och ditt leénde.

nude

Kategori: allt möjligt

dagens outfit. skoja, helvette vad kallt. I wish.

HM Vår 2012

Kategori: allt möjligt

http://carolinesmode.com/caroline/art/229409/hm_spring_2012/
kliniskt. vitt. svart. Låter okej.

Scarlett Johansson for Dolce & Gabbana

Kategori: allt möjligt

småsaker jag stör mig på

Kategori: allt möjligt

blodprickarna på skinkan
små konstiga hummanden från människor i närheten
gubbar som harklar sig äckligt
folk som luktar äckligt
när rubriken på ett papper inte skrivs perfekt (av mig dådå)
äckliga tandkrämer
folk som klagar på att dom är trötta
sär skrivningar
när föräldrarna ska byta kanal på teven eller radion, det är fan sjukt
att iphone vill ändra a till á

Put your hand against mine

Kategori: allt möjligt

tagen någongång, någonstans i väntan på någon buss.

Instagram

Kategori: allt möjligt

Båstad genom Instagram

Ligger och slöar i soffan för tillfället, går en dokumentär på teve om tjocka barn. Dom väger lika mycket som en halv bil. Jag var först upp imorse och begav mig till jobbet för att träna små barn i tennis, det gick bra idag och barnen har blivit snällare och lugnare, förutom 10 stycken. OMG, varje gång jag går därifrån känner jag typ att jag aldrig vill ha barn. No offense.
Ikväll ska jag på middag i stan, funderar på att ha på mig ett par nya höga utsvängda jeans med klackar och en snygg topp. Får se!
Nu ska jag slöa vidare, xoxo.

En morgon

Kategori: allt möjligt

Klockan har just passerat halv sju och alarmet går av.  Tonen är gäll och skärande. Jag tror min väckarklocka är något av det jag hatar mest här i världen. Mitt rum är mörkt och det enda jag vill är att drömma vidare min ljusa dröm. Bussen går om en dryg timme. Jag somnar om. Den förskräckliga väckarklockan ringer igen och jag tittar på klockan, tjugo minuter tills bussen går. Med ett raketsnabbt ryck sparkar jag av mig täcket och försöker övertyga kroppen om att det är morgon, men det går inte alls bra. Ögonen är i princip stängda när jag väljer kläder för dagen, som vanligt prioriterar jag något mysigt när jag är som tröttast, idag blev det en kofta mjuk som en kudde över axlarna.  När jag valt min utstyrsel sätter jag mig vid sminkbordet och tvingar ögonen och hjärnan att fokusera på att applicera det rosa läppstiftet utan att det ska få mig att se ut som en clown.

Jag lunkar ner för den knarriga trappan ner till ett ännu mörkare kök. Vanligtvis öppnar jag kylen det första jag gör, idag med hoppet att det finns apelsinjuice, samtidigt sneglar jag på min klocka som visar att bussen går om sju minuter, exakt den tid det brukar ta att gå till bussen plus två marginalminuter. Jag kollar termometern, sju grader. Går till hallen och slänger på mig ytterjackan, halsduken och mössan och beger mig ut i kylan.

Det var första gången gruset hade lite frost på sig den här dagen, likaså de resterande orangea bladen på körsbärsträdet jag alltid passerar innan jag viker av i riktning mot busshållplatsen. Jag traskar på och minuterna går, jag måste skynda mig, jag måste springa för att vara säker att hinna med bussen! Det är vid det här laget min morgon vänder och jag känner att jag kan ta mig igenom en skoldag, för på busshållplatsen står min bästa vän väntandes på mig med en termomugg fylld med hennes groteskt goda varma choklad. Jag tar en klunk samtidigt som jag ser bussen i ögonvrån.

true

Kategori: allt möjligt


Dear people who say money can't buy happiness,

Money buys marshmallows, which is pretty much the same thing.

versace

Kategori: allt möjligt


Vårkollektion 2011.
Versaces har gjort en kollektion för H&M som ni antagligen vet, har ni sett den? jag tycker det är några snygga klänningar, även skinnjackorna är asballa, och priset är anständigt! checka!

sending my love

Kategori: allt möjligt

Igår träffade jag min kära göteborgare! Vi umgicks konstant i drygt sex timmar, sen åkt jag hem, fixade mig sen träffades vi igen, skoj!!
Idag har jag varit på min skitroliga jobb, det var helt sjukt. Och snart ska jag åka till fotografiska, sen ska jag på tacokväll och sen hem till en kompis på efterätt och annat kul!

På riktigt

Kategori: allt möjligt

Muskan, a female child of an Indian worker, is given a quick bath at a construction site in New Delhi, India.
A premature baby sleeps in an incubator in the natal intensive care unit in a public maternity hospital in Gatire


A Thai rescue worker sits next to a crocodile caught in a flooded area in Ayutthaya province.
http://www.boston.com/bigpicture - en sida med fantasiska bilder från aktuella händelser runtom i världen.