julia elsa maria

wanna see the world

Kategori: allt möjligt

Drömmer mig bort, vill ut i välrden. passande låtar är den här, och den här.

Heartless

Kategori: allt möjligt

Såg filmen Heartless för några dagar sen för jag ville se en film med Jim Sturgess(favoritskådis). Den var obehaglig men också väldigt fin och det sas smarta saker man kunde ta sig en funderare kring.

puss

Kategori: allt möjligt

Nu ska jag sminka mig. så JÄVLA intressant. Juste jag har klippt mig.

totally jeans

Kategori: allt möjligt

Nude jeans jeansskorta samt nya färgglada armbandet från hm.

Detaljer

Kategori: allt möjligt

VS armband, zebrasjal och pärlhalsband.

den där väskan

Kategori: kläder


Vill ha en men ångest över vilken förg man skulle välja. Och vilken storlek, vill få plats med datan samtidigt som den inte får vara för stor.

söndag

Kategori: allt möjligt

länk

Kategori: allt möjligt

Här är ett instagramarkiv med ett tiotal outfits om ni skulle tycka det var intressant!

I float away

Kategori: allt möjligt

Igår hade jag på mig polo från zara, jeanskjol från RL och skärp secondhand, hade en jacka också, så kul kan vi inte ha det att vi ränner runt utan. På fingret hade jag tatueringar och min ring från kroatien. På min vill ha lista har jag de perfekta skorna från marni. Me gusta.
Idag har jag sovit länge för att sedan stiga upp och plugga matte med min kusin, sen har jag ätit och degat också. Och pratat med massa kompisar, wieh, dom e så goa. TAGGA MATTE C PROV IMORRN. ciao.

Broken heart syndrome

Kategori: allt möjligt

Visste ni att man kan dö av brustet hjärta. Det händer när man upplever en stark, negativ, emotionell upplevelse som gör att vissa delar av hjärtat slutar slå. Man får en fysisk spricka i hjärtat. Det går inte att kartlägga fenomenet, målet för dagens förskare är att hitta det mekanismer i kroppen som får hjärtat att reagera såhär.

Lördag

Kategori: allt möjligt

Full rulle den här helgen med massa kul, men har matteprov på måndag, suger så jäkla hårt. Not gonna make it. Ska dra iväg nu till Mois, bye. Konstigt inlägg.

Ny stilinspiration, NY favorit

Kategori: allt möjligt

Happy Womens Day

Kategori: allt möjligt

Hipphurra för det kvinnliga könet, be nice today boys.

freckles

Kategori: allt möjligt

Jag och utsikt i Barcelona

Åh, jag vill resa nununu.

MAKE KONY FAMOUS // KONY 2012

Kategori: allt möjligt

Joseph Kony. Mannen som sätter en pistol i handen på ett barn och tvingar barnet att skjuta sina föräldrar.
Jag rekomenderar er att se filmen. Jag hade ingen aning om vem Joseph Kony var innan jag såg den. Han är en av jordens hemskaste människor, enligt mig, enligt FN, enligt alla. Målet är att arrestera honom. Han är idag ledare över en barnarme på 30 000 soladater. Han har tagit flickor som sexslavar.
Genom att göra Kony känd, att vi visar att vi bryr oss kan han fasttas.
Se filmen, in på sidan och gå med. Kony2012

Oerhört viktigt.

favoritmönstret

Kategori: allt möjligt

Ååååh vad jag gillar det här mönstret.

Levi's jeansshorts

Kategori: allt möjligt

min gosiga säng.
Vädret idag var ju förjävla underbart, vill shoppa vårkläder. Har spanat in en jacka från Romwe jag vill köpa, den är så finfinfin. Annars då, smider planer för nästa lov, man vet ju aldrig men hoppas dem kommer gå igenom, förhoppninsvis, möljigen, kanske, snälla. #redantröttpåskolan

vidrigt

Kategori: allt möjligt

Nu mina vänner ska ni få höra. Jag och mina fina kompis Moa skulle igår efter jobbet äta middag i stan och letar upp en bra restaurang, hunger ökar och vi bestämmer oss för att ta Pizza Hut. Vi slår oss ner och beställer in två Pasta Bolgoniese och när vi väntar på maten ser jag något litet ludet rör sig på golvet. En råtta, en råtta! Jag fick panik, Moa fick panik, vi ställde oss upp och sprang ut svängde höger, sprang vidare och stannade vid indiska för att lugna ner oss. En råtta sprang alltså runt på Pizza Hut vid Hötorget. Sweet.

gul såklart

Kategori: kläder


gul topp united colors of benetton jeans Lee kavaj atmosfear/primark hårband glitter

skidsemester i Zermatt

Kategori: Resor


Har varit med släkten i Zermatt, Schweiz och haft det toppen! Backarna där är helt fantastiska, det känns som jag aldrig kommer kunna åka skidor i ett svenskt fjäll igen. Sol och blå himmel varje dag resulterade i en smyg google-bränna som jag sminkade över när jag skulle iväg första kvällen i Stockholm. Om ni ska till ett bra skidställe rekomenderar jag starkt Zermatt, bra mat, mysigt folk, grymma backar, inte så mainstream.

HEJHEJ

Kategori: allt möjligt

Tjeeeenaaa bloggen