julia elsa maria

Questions to you

Kategori: allt möjligt

Har du tråkigt? Ge mig lite svar.
1. Hur många gånger har du stängt av din iPhone sen du fick den?
2. Hur lärde du dig höger och vänster?
3. Är det viktigast med märkeskläder som sitter ok eller skitmärken som sitter bra?
4. Tycker du det gör ont att spela volleyboll?
5. Är silver eller gulssmycken finast?
6. Favoritjävlaawesomeband och deras bästa låt?
7. Har du nån skön dude som gör roliga YouTube-klipp?
8. Vilken är den högsta procenten choklad som du tycker är god?
Love you. (Om du inte älskar mig kan du bara säga "Love youTube" jättesnabbt.)

Matte C prov imorrn

Kategori: allt möjligt

- En klipskt jävel från FlashB.

Båtliv

Kategori: allt möjligt

Smootie

Kategori: allt möjligt

Jag kör på sockerfria veckor nu fram tills sommaren dårå. Det är jobbigt, får dock äta mörk choklad, frukt och en eller annan bakelse(nyttig) Men inte sånadär kemikaliekakor som heter Rainbow. Den här var fett värd iallafall.

wanted

Kategori: allt möjligt

Var får jag tag på en vit virkad bikini?

Nattinlägg

Kategori: allt möjligt

Efter ett icke fungerande tåg, åkt baklänges och taxi med en främling är jag efter 8 timmar framme i Båstad. Där det regnar. Men som mor min sa: hellre sent än aldrig.

Eller?

Shortsväder

Kategori: allt möjligt

Idag hade jag på mig ett par för stora blommiga shorts som gjorde mitt lunchbesök väldigt jobbigt! Nu taggar jag för ikväll!

 

LYCKA

Kategori: allt möjligt

It can happen to anyone of us. Lyckan, lyckan!!! Som uppstår när man hittar favoritlåten från trean efter en jävla lång tids undran. Sleepover ikväll med suschi och hemgjord, nyttig chokladmousse. Vill ni ha recept?

 

fyrkanter

Kategori: allt möjligt

Har haft världens mysigaste helg! nu är skolköret igång igen.

Hönor, tuppar, får, getter och hästar.

Kategori: allt möjligt

Det var en mysig söndag!

En bättre frukost

Kategori: allt möjligt


Gick upp nångång vid halv tio efter en dröm som var så sorglig. Jag har aldrig gråtit så mycket i en dröm tror jag. Jag drömde at alla från internationella spanienlägret hade åkt buss till Sverige och jag fick träffa dem igen, MEN två av dem jag lärde känna bäst var inte med och då kom ännu fler tårar. Sen skulle jag på fetaste festen och hade med mig min dator som jag tappade och där kom paniktårar tror jag. Iallafall, jag gick upp och bestämde mig för att göra American Pancakes med tanke på alla Amerikaner och börjar blanda smeten sen upptäcker jag att vi har ju inget mjöl så jag behövde cykla till affären och köpa det, där jobbade en skitsnygg kille och jad hade pyjamasbyxorna på mig, score! Sen gjorde jag smetfan som förövrigt är i klass med kladdkakesmet, gud vad go den är! .. och sen stekte jag mina pankisar. Jag börae 13.50, vad ska jag göra nu?

Onsdag

Kategori: allt möjligt


Tar liiite tillbaka det där med att allt känns bra även fast man drunknar i plugg. Det gör det inte. Jag har ont i magen, huvet och själen. Men snart är det över. Igår var det den åttonde. Jag slutar den åttonde Juni, det betyder: Mindre än en månad kvar! Imorgon har jag ett sånt där jobbigt analyserande/dra paraleller/jämför/olika perspektiv prov. Ska bli lite jobbigt. Prestationsångesten är där va. Nu ska jag läsa roliga tweets och plugga mera. Jippiekajaymaddafakker.

WESC

Kategori: allt möjligt

Är man nåt hänger man i Paris,  och så har man på sig en hoodie, eller en grön jacka.

Ibland känns allt bra

Kategori: allt möjligt

Även fast man har kalendern bobmad med läxor och prov, föräldrar som klagar, förkylningen som inte försvinner och bleka ben känns allt så bra ändå. Den där känslan man inte kan sätta fingret på, lyckan som kommer från ingenstans.