julia elsa maria

turkiet från en Iphones perspektiv del 1.

Kategori: allt möjligt

har haft en helt underbar resa! Var i Turland med Lotta för er som inte snappat upp det!

abo

Kategori: allt möjligt

DAGS FÖR ETT INLÄGG KANSKE...

dagbok

Kategori: allt möjligt

hejhej! Idag har jag haft en riktig toppendag! vaknade upp hos min ängel Lotta med Hanna drack ett glas oboy, chillade lite. Sen begav jag mig in mot stan, ensam dock för alla skulle på olika håll, jag skulle nämligen kirra de virkade shortsen från H&M:s nya kollektion, men de är såklart slut på varenda jävla H&M. Så jag åkte till skolan en timme tidigare, jag ahde halvdag idag så börja halv 1. I skolan var det asgod lunch! Kycklingklubbor och potatissallad, mums! hade trevligt lunchsällskap, uppskattas alltid! sen hade jag tre lektioner, varv en var gymp, jag valde bandy, det ÄGDE. tror mitt lag vann, jag gjorde några mål och allt! kommer inte ihåg de andra lektionerna.
Efter skolan åkte åkte jg och Lotta in till stan och skulle leta saker till en utklädnings-fest vi ska på imorrn, men hittde inget, vi tänkte vara ängen och djävul. Men jag bangade och vi kom på nåt mycket bättre! vi ska bara look-a-likes till HEMLIGT. det får ni veta senare när jag lägger upp lite bilder. sen åkte vi hem när alla affärer stängde, han proppa ner en mäktig muffin, det va gott. sen när jg kom hem åt vi pasta carbonar, supergott! sen planerde jag outfits till imorrn. här har ni en hint!

åh

Kategori: allt möjligt

vår

Kategori: allt möjligt

Våren gör en så himla lycklig. Man kan träffa kompisar precis närsomhelst och göra precis ingenting för vädret tillåter en att sitta mot en väg och sola, gå nånstans, sparka boll, äta glass utan att frysa. det äger.

warm/cold

Kategori: allt möjligt

pallante skirva nåt förutom att jag just ätit två bananer och druckit te. En macka slank ner också. OCH fick en del plugg gjort. wiiiie
nu ska jag duscha sen, slagga!

finfina kläder till finfina priser

Kategori: allt möjligt

boom

Kategori: allt möjligt

fantastiska vänner

Kategori: allt möjligt

Ni är guld värda.

Ni är fantastiska tjejer allihoppa. helt sjukt hur man kan klicka så bra som jag gör med er och som vi sex gör tillsammans. är så jävla glad att ni finns i mitt liv brudar. Ni är bäst på alla sätt!

en vårdag

Kategori: kläder


:}

Kategori: allt möjligt

chill like a...

Kategori: allt möjligt

you spin my world around

plugghörna

Kategori: allt möjligt

gjorde om sminkhörna  till en plugghörna litegrann! myz

Önskar att jag kunde vissla

Kategori: allt möjligt


Äter lunch som Nicole lagat, gott! Idag har vi halvdag, så jag börjar 12.20, skönt! Fast jag ska ta en buss  som jag blir lite sen av, men det gör inget, hehe!
Jag har fått en ny parfym av min gulliga mamma, tack mamma! Princess från Vera Wang.